Sellerigbøf

Sellerigbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet.

Indsendt af : Gurli

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Hel sellerig
 Rasp til panering
1 Æg
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 margarine
 
Opskrift:
Skræl sellerigen og skær den i skiver ca 1½ cm tykke dyp den i sammenpisket æg og derefter i raspen der er tilsat salt og peber.
Kom godt med margarine på panden og steg dem nogle minutter.


Tips:

Serveres med kogte kartofler og hvid sovs. (selv dem der ikke bryder sig om sellerig vil kunne spise dem da de ikke er vildt gemmentrængende i smagen) Evt. Kogte grøntsager til.





karakterer:
Opskriften er vist 7014 gange,
og udskrevet 104 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-17 15:11:29
Det smagte faktisk rigtig godt.