Blomkålssuppe 02

Blomkålssuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Shenzei

Indsendt :



Ingredienser:
1 Blomkålshovede
2 grøntsags bouillionterninger
 hakket spinat eller persille evt. frossen
1 brikMornaysauce 5%
 hvidløg efter behag (kan udelades)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del blomkålshovedet i mindre buketter. Kog mørt i 1 ltr vand med bouillionterninger, tilsæt spinat eller persille og hvidløg. Tilsæt Mornaysaucen, og smag til med salt og peber. Varm igennem og server (o:

Byd brød (f.eks. ostegratineret) til


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Blomkålssuppe

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 24890 gange,
og udskrevet 337 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kira  -  2012-09-18 10:25:03
Smager super godt og meget hurtig at lave. Hvis man laver den med mornaysauce, som jeg, behøver man slet ikke salt og peber i! Næste gang jeg laver den, bruger jeg halv mornaysauce og halv mælk - ellers kan smagen godt blive for tung.

Lisbet  -  2011-02-08 17:39:25
Smager godt, nem at lave. Jeg brugte 6 kugler frosent spinat. Tror jeg vil bruge mindre næste gange. Bor i udlandet, så ingen Mornaysaunce, men brugte bare lidt sødmælk til at gøre den rund. Brugte en stavblender.