Kalkungryde 05

Kalkungryde 05, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Kathleen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kalkunkød i tern
2 spsk.olie
 salt
 peber
2 tsk.paprika
100 g.bacon i tern
3 store løg
3-5 dl.madlavningsfløde
250 g.friske champignon i kvarte
 
Opskrift:
Krydder kalkunterningerne med salt og peber og brun dem i varm olie.
Tag dem op på en tallerken og rist baconternene i det samme fedtstof.
Skær løgene i tynde både og kom dem på panden. Skær champignonerne i kvarte og svist sammen med løgene i 2 minutter.
Læg kødet tilbage på panden og drys paprika over.
Bland godt rundt og hæld fløden på.
Læg låg på og lad retten simre i 20 minutter. Rør af og til.
Smag til med paprika, salt og peber

Tips:

Mængden af fløde kommer an på hvad man selv syntes. Der bruges en tykbundet gryde eller en sauterpande med høje kanter





karakterer:
Opskriften er vist 5392 gange,
og udskrevet 109 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu