friske champignon i kvarte250 g. friske champignon i kvarte
Opskrift:
Krydder kalkunterningerne med salt og peber og brun dem i varm olie.
Tag dem op på en tallerken og rist baconternene i det samme fedtstof.
Skær løgene i tynde både og kom dem på panden. Skær champignonerne i kvarte og svist sammen med løgene i 2 minutter.
Læg kødet tilbage på panden og drys paprika over.
Bland godt rundt og hæld fløden på.
Læg låg på og lad retten simre i 20 minutter. Rør af og til.
Smag til med paprika, salt og peber
Tips:
Mængden af fløde kommer an på hvad man selv syntes.
Der bruges en tykbundet gryde eller en sauterpande med høje kanter
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4313 gange, og udskrevet 84 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider