Skær fisken i 4 passende stykker, el. få din fiskehandler til det.
Fisken pensles uden på skindet med 1 god olie og krydder med salt og peber-
Fisken stilles i ovnen v/150g i ca. 3/4 Time.
Skær alle grønsagerne i strimler, rist dem forsigtigt af sammen med hvidløgene, tilsæt efter ca. 5 min.madfløden og lad det småsimre yderligere 5 min.
Bland de rensede svampe med appelsin og citronsaft og en smule rørsukker, dette ristes af på en pande.
Porrene deles i stykker af af ca. 5 til 10 cm. og vikles ind bacon, som pensles med olie stilles i et lille fad, som stilles i ovnen de sidste 15 mim. af fiskens stegetid.
Persillen friteres på panden og pynter retten af.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7729 gange, og udskrevet 138 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider