Johns Kulmule med bl.a. appelsin ristede svampe

Johns Kulmule med bl.a. appelsin ristede svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryset egnet

Indsendt af : John Kristensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.kulmule
200 g.Karl Johan svampe
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 Pastinakker
2-3 porrer
2 pk.bacon
5 dl.madlavningsfløde
4 fedhvidløg
1 bdt.persille
1 appelsin
1 citron
 
Opskrift:
Skær fisken i 4 passende stykker, el. få din fiskehandler til det.
Fisken pensles uden på skindet med 1 god olie og krydder med salt og peber-
Fisken stilles i ovnen v/150g i ca. 3/4 Time.

Skær alle grønsagerne i strimler, rist dem forsigtigt af sammen med hvidløgene, tilsæt efter ca. 5 min. fløden og lad det småsimre yderligere 5 min.

Bland de rensede svampe med appelsin og citronsaft og en smule rørsukker, dette ristes af på en pande.

Porrerne deles i stykker af af ca. 5 til 10 cm. og vikles ind bacon, som pensles med olie stilles i et lille fad, som stilles i ovnen de sidste 15 mim. af fiskens stegetid.

Persillen friteres på panden og pynter retten af.





karakterer:
Opskriften er vist 9511 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu