Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mettes rødspætte med bønnesalat

Mettes rødspætte med bønnesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : mette

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.bønner
2 spsk.mayonaise
2 spsk.vin eddike
1 fedhvidløg
100 g.soltørrede tomater
500 g.rødspætte fileter
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
nip eller skær stilk af bønnerne
kog dem i letsaltet vand ca 4 min.

hæld dem i sigt og dryp dem af.
læg dem i bunden af et fad.

kom mayo i en skål og pisk vin eddiken i lidt efter lidt.
hak hvidløg fint og kom det i mayo'en. smag til med salt og peber.

hæld mayo'en over bønnerne.
skær de soltørrede tomater i små strimler og drys over bønnerne.

varm olien op i en pande og steg fisken ved jævn varme til de er gyldne på begge sider. krydr med salt og peber.




til courgette tzatziki:
en gourgette

græsk youghurt
2 fed hvidløg
citron
salt peber.

riv en stor courgette groft. rør 4dl græsk yoyghurt med hvidløg og saft af en halv citron. smag til med salt og peber.

Tips:

server med groft brød, små kartofler og gourgette tzatziki.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4372 gange,
og udskrevet 56 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu