Bulgurdunser med rødbede

Bulgurdunser med rødbede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 14 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
1 dl.bulgur
 vand
150 g.rødbede
100 g.løg
1 fedhvidløg
1 dl.grahamsmel
2 tsk.karry
1 tsk.salt
2 æg
 
 olivenolie til stegning
 
Opskrift:
Kog bulguren i vand. Rør salt i.
Skræl rødbeden, pil løget og riv begge dele groft.
Kom presset hvidløg, grahamsmel, karry og salt i en skål sammen med de revne grøntsager. Vend den kogte bulgur i og herefter æggene. Hvis bulguren er kold, kommes det hele i skålen på en gang. Lad farsen hvile lidt.
Læg 1 spiseskefuld fars med top pr. dunse på en varm pande med olie og flad dem ud, så de er ca. 1 ½ cm høje. Skru ned for varmen til middel og steg dem i ca. 5 minutter på hver side, til de er fast, brune og sprøde.





karakterer:
Opskriften er vist 8006 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu