Marineret laks med sesamkappe

Marineret laks med sesamkappe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 fedhvidløg
 saft fra 2 lime
0.75 dl.olivenolie
2 spsk.sesamolie
1 spsk.hakket timian
0.5 tsk.baharat (arabisk krydderiblanding)
 salt
 peber
800 g.laksefilet uden skind
5-6 spsk.sorte sesamfrø
5-6 spsk.hvide sesamfrø
 
Opskrift:
Skær hvidløg i fine tern. Rør det med limesaft, olivenolie, sesamolie, timian og baharat. Krydr marinaden med salt og peber. Pensl laksen med marinaden. Stil den tildækket i køleskabet i 2-3 timer.

Tænd ovnen på 200 grader. Bland de to slags sesam på en tallerken. Dup laksen lidt tør, skær den i portionsstykker, vend dem i sesam.

Læg fiskestykkerne i et ovnfast fad. Bag dem midt i ovnen i cirka 20 minutter. Pynt med citronskiver.





karakterer:
Opskriften er vist 4580 gange,
og udskrevet 103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu