Pommes Boulangere
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg og kartofler skæres i skiver og ristes af på en sauterpande i en blanding af smør og olie, krydres med salt og peber og lægges i et ildfast fad. Evt. med et par laurbærblade.
Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter til det hele er mørt. |
|
|
Opskriften er vist 63503 gange,
og udskrevet 7189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
|
Kommentarer Henrik - 2024-02-22 11:15:21 Koteletterne bliver da vildt tørre 45 min. så er de jo overtilberedte. Efter som de ikke er nakkekoteletter så tilføjer de ikke retten ret meget ved at smide dem med i ovnen. Så enten bruges der nakkekoteletter ellers tilføjes de bare retten efter det har været i ovnen. cp - 2013-10-22 17:55:54 45 min, så er de da uspiselig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




