Jalapenos suppe med kød og mel boller

Jalapenos suppe med kød og mel boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mette

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
7.5 dl.vand
2 Bouillonterning, okse
1 ds.bønner i tomatsovs
3 ske fulde hakkede tomat på dåse
100 g.nudler
4 fedhvidløg
1 løg
400 g.blandet kød og mel boller
2.5 dl.fløde
 jalapenos efter behov
 salt
 peber
 
 smør/olie/margarine til stegning
 
Opskrift:
sæt vandet i kog med boullion terningerne og nudlerne, hæld evt nudel krydderiet i.
pil og hak løget groft, hak hvidløget fint og svits det let på en pande, så løgene bliver bløde. hak jalapenos groft.
Når nudlerne er kogt hælder du løg,hvidløg, bønner(med tomatsovsen), jalapenos, hakkede tomat og kød og mel boller i og varm det op så kød og melbollerne ikke er fråsne mere. hæld så fløden i og smag til med salt og peber. kog retten op og lad den gerne stå og små simre lidt.

Tips:

serveres gerne med frisk bagt brød.


karakterer:
Opskriften er vist 6016 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu