Mørbraden skæres i bøffer´, krydres med salt/pebber og steges 3 min. på hver side, tages op og holdes varme. Bouillonen brges til at koge panden af med. Fløde, soya, salt og pebber tilsættes. Sovses jævnes og sennep og cognac tilsættes. Dilden hakkes og kommes over sovnsen lige før servering.
Serveres med asparges kartofler og grøntsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11515 gange, og udskrevet 241 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider