Mors svinemørbrad med dild-sennepssause

Mors svinemørbrad med dild-sennepssause, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bibber

Indsendt :



Ingredienser:
1 svinemørbrad
30 g.margarine
 Salt
 pebber
2 dl.okseboullion
2 dl.fløde
1 tsk.soya
1 tsk.knust grøn madagascarpeber
1-2 spsk.hvedemel
2 spsk.dijonsennep
1 spsk.cognac
1 stort bundt dild
 
Opskrift:
Mørbraden skæres i bøffer´, krydres med salt/pebber og steges 3 min. på hver side, tages op og holdes varme. Bouillonen brges til at koge panden af med. Fløde, soya, salt og pebber tilsættes. Sovses jævnes og sennep og cognac tilsættes. Dilden hakkes og kommes over sovnsen lige før servering.
Serveres med asparges kartofler og grøntsager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11870 gange,
og udskrevet 252 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu