Johns Sildehajs tornedous
Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : John Kristensen Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vikl bacon omkring sildehajens sider og fæsten den med en kødnål el.tandstik.
Kog de små kartofler og pil dem. Gør 8 abrikoser klar, dryppes godt af, læg derefter den valgte posteg ned i abrikoserne (eller sprøjt). Pynt med frisk persille. Grønsagsbouillon fyldes i en kasserolle og tilsættes de friske krydderurter, skal småsimre i ca.20 minutter. 150 gr. smør og timian varmes ved svag varme, derefter tilsættes kartoflerne og varmen hæves en smule ca.10 minutter. Julesalaten skæres ud i 4 stk. på langs. Koges i let saltet vand ca.4 minutter. Tornedourene pensles med olivenolie og lægges i et ildfast fad og krydres med salt og peber, stilles derefter i varmluftovn ved 170 gr.i 20 minutter. Fonden fra sildehajen og de stegte kartofler hældes i gryden med urterne, blendes med stavblender, tages af blusset og koldt smør monteres (sauce verde). Tips: Sildehajbøffer kan købes online hos Fiskehuset Thisted Klik her |
|
Opskriften er vist 9661 gange,
og udskrevet 101 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne