Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Johns Sildehajs tornedous

Johns Sildehajs tornedous, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : John Kristensen

Indsendt :


Johns Sildehajs tornedous, billede 4 Johns Sildehajs tornedous, billede 1 Johns Sildehajs tornedous, billede 2 Johns Sildehajs tornedous, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Sildehajs steak a 160 g.
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
1000 gram Små kartofler pillet vægt
   
1 ds. Abrikos. konserves. let sukkerlage 1 dåse henkogte abrikoser på dåse indeholder ca. 240 gram drænet vægt.
50 gram Foi gras
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Krydderurter
   
1 bdt. Timian, frisk
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Julesalat 1 mellemstor julesalat vejer ca. 150 gram.
   
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Vikl bacon omkring sildehajens sider og fæsten den med en kødnål el.tandstik.

Kog de små kartofler og pil dem.

Gør 8 abrikoser klar, dryppes godt af, læg derefter den valgte posteg ned i abrikoserne (eller sprøjt). Pynt med frisk persille.

Grønsagsbouillon fyldes i en kasserolle og tilsættes de friske krydderurter, skal småsimre i ca.20 minutter.

150 gr. smør og timian varmes ved svag varme, derefter tilsættes kartoflerne og varmen hæves en smule ca.10 minutter.

Julesalaten skæres ud i 4 stk. på langs. Koges i let saltet vand ca.4 minutter.

Tornedourene pensles med olivenolie og lægges i et ildfast fad og krydres med salt og peber, stilles derefter i varmluftovn ved 170 gr.i 20 minutter.

Fonden fra sildehajen og de stegte kartofler hældes i gryden med urterne, blendes med stavblender, tages af blusset og koldt smør monteres (sauce verde).

Tips:

Sildehajbøffer kan købes online hos Fiskehuset Thisted Klik her


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8808 gange,
og udskrevet 91 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 17164 (4086 kcal)
KJ pr. Pers. 4291 (1021 kcal)
Vægt ialt 2980 gram
Vægt pr. Pers. 745 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 576 KJ (137 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 8.6 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu