Schnitzlerne brunes ca. 2 min. på hver side ved stærk varme.
Læg dem i et ovnfast fad og krydr med salt og peber. Oven på hver schnitzel lægges en skive skinke, 2-3 tomatskiver og en skive ost.
Steg retten færdig i en 200 grader varm ovn, til osten begynder at tage farve.
Kan serveres med grøn salat og flutes og/eller ris.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6463 gange, og udskrevet 84 gange.
Kommentarer
Shc - 2013-01-21 18:23:08 Sådan skal det laves. Dejligt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider