Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pastasovs

Pastasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Wesner

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.oksefars
2-3 mellemstore løg
 evt.4-5 fed hvidløg (kan undlades)
1 stk.mellemstor Bladselleri
3-4 store gulerødder
2 ds.hakkede tomater
1 ds.tomatpure 140 g.
1-2 spsk.Oregano
1 dl.Olivenolie
1.2 l.vand
 evt.1-2 bouillonterning
 Revet Permasanost
 
 Hakket Persille. Pynt
 Pasta. gerne fuldkorn
 
Opskrift:
Hak løgene fint eller groft. Rengør bladsellerien godt og snit den i ca. 1 cm. Gulerødder skrælles og rives groft på råkostjern.
Varm Olien op og brun kødet mens der røres. Løgene steges med til de er blevet lidt gennemsigtige. Evt. hvidløg. Bladselleri og gulerødder kommes ved og der røres godt.Efter 3-4 min kommes tomater og pure samt vand ved. Evt med boullionterning.
Når det hele er i kog skrues der ned så sovsen står og småbobler i 2-4 timer. Jo længere sovsen koges jo bedre smag. HUSK at holde øje med at der er væske nok. Fyld evt. mere i hvis nødvendigt. Når sovsen har een tyk konsistens er den klar til servering.

Tips:

Gør som i Italien: Gryderne og skålene med persille & Permasanost på bordet. Jeg laver altid en stor gryde sovs for så er der nem aftensmad til senere.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16699 gange,
og udskrevet 167 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bettina 1965  -  2011-07-10 14:17:41
Smager bare super godt og så er den nem at lave og alle spiser den med velbehag :-) 10 tal herfra.

Wesner  -  2009-11-05 10:40:10
Glemte helt at fortælle at der selvfølgelig skal krydders med salt efter lyst. Oreganoen kommes i ca. en halv time inden serveringen