Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karry kotteletter i annanassauce

Karry kotteletter i annanassauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej og ja tages kødet op kan man godt

Indsendt af : ironkok

Indsendt :



Ingredienser:
4 nakke koteletter
1 ds.skivet ananas
5 dl.fløde
5 dl.ananas juice
 Karry, stærk/mellem/mild efter smag
 Salt
 peber
50 g.margarine eller smør til stegning
 
Opskrift:
Vend koteletterne i karry, smelt fedtstoffet på en pande og steg kødet til det er færdigt og læg kødet på en tallerken så kødet kan trække.

Drys ananassen med karry og steg dem i samme fedtstof som koteletterne, til de tager lidt farve på begge sider. Tag ananassen af og held ananasjuicen på panden og giv det et lille opkog. Kom fløden i og lad saucen blive tyg under middel varme.

Til sidst ligger du kødet i saucen og ligger en skive ananas oven på og lader kødet varme ca 5-10 min ved svag varme. Serveres med ris, groft brød og evt en salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 8950 gange,
og udskrevet 233 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Zebina  -  2017-04-06 15:29:56
Smager bare himmelsk.. var lidt skeptisk først, men efter at havde smagt den, så var den virkelig god, bliver helt klart lavet mange gange. :D

kimmaja  -  2010-03-03 17:51:14
super lækker ret smagte godt så den vil jeg da prøve igen en dag

kimmaja  -  2010-02-24 12:01:16
er der nogle der har prøvet og lave denne ret og evt hvad syndes i er lidt hug på og prøve nemlig