Rullesteg på en ny måde
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Gurli Indsendt : |
|
|
Fold stegen ud og fordel engredienserne der på, ruld stegen sammen og luk den med kødnåle eller snor.Læg den på et ovnfast fad med nogle gode klatte margarine.
Sæt den i ovnen ½ time på 200 grader skrug ned på 185 grader og steg videre i ca 1½ time (til den er mør) Tag stegen ud og kom kogende vand på fadet og kog den af i ovnen til sovs. Serveres med gullerøder porre og kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 8723 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Jorn - 2010-12-27 23:49:18 forklaring paa fyld ,er mangelfuld Gurli. - 2009-11-03 10:22:50 Du skal holde varmen på 185 grader hele tiden og komme ½ liter vand i bradepanden det er en rettelse i min opskrift.Ellers smager det rigtigt godt dejlig krydret smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne