| |
|
Kærnemælkshorn 02
Kærnemælkshorn 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | hvedemel500 g. hvedemel | 500 | g. | smør500 g. smør | 2 | dl. | kærnemælk2 dl. kærnemælk | 50 | g. | sukker50 g. sukker | 200 | g. | marcipan200 g. marcipan | | | | | | Remonce: Remonce: | 100 | g. | sukker100 g. sukker | 100 | g. | smør100 g. smør | 1 | tsk. | vaniliesukker1 tsk. vaniliesukker | | | | | | Pensling: Pensling: | 1 | | æg1 æg | | | | | | Pynt: Pynt: | | | hakkede mandler hakkede mandler | | | perlesukker perlesukker | | | |
| |
mel, smør og sukker smuldres sammen inden kærnemælken tilsættes. Dejen samles hurtigt og stilles på køl minimum en time men gerne til dagen efter.
Dejen rulles ud i ca 1/2 cm tykkelse. skæres i trekanter på 15x15x10.
En kugle marcipan og en klat remonce lægges på og rulles sammen til horn.
Pensles med sammenpisket æg og drysses med perlesukker og hakkede mandler.
Bages ved 180 grader i ca 20 minutter.
Tips:
Kan fryses ubagte. Stilles i 180 grader varm ovn og bages 25-30 minutter.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9
(9 stemmer)
Opskriften er vist 22770 gange, og udskrevet 881 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Esben - 2012-08-21 21:31:47 Smager fint men meget fede. Tror de ville være noget bedre med kun halvt så meget smør.
Mette - 2012-08-19 14:49:13 Sjovt nok fuldstændigt identisk med Price-brødrenes opskrift. Men den er super god.
- 2011-06-10 18:50:38 Skønne og lette horn og en god måde at få brugt det sidste af julemarzipanen på. Tak for den.
|
|