Pytt i panna

Pytt i panna, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 evt.rugbrød og agurkesalat
 purløg
 paprika
 salt
 peber
3-4 store æg (helst økologiske)
 lidtsmør til stegning
2-3 tomater
1 stort rødløg eller almindeligt løg
12 små "nye" kartofler
 
Opskrift:
Skrub kartoflerne godt og snit dem i kvarte. Skær løget i halve ringe og tomaterne i smalle både.

Smelt en del smør på en meget stor tefalpande og råsteg kartoflerne til de er gyldne og næsten møre. Drys med 1 tsk paprika. Kom løg og tomater på panden og lad det stege med i nogle minutter. Salt og peber på.

Pisk æggene sammen med lidt salt og peber og måske en smule mælk, hvis du har. Hæld æggemassen over kartoffelblandingen og rør kraftigt rundt, så den fordeler sig jævnt blandt grøntsagerne.

Når æggemassen netop er koaguleret, er retten færdig.

Serveres meget varm med et drys af klippet purløg eller persille.





karakterer:
Opskriften er vist 8127 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu