gulerødder i 1 cm. skiver2 gulerødder i 1 cm. skiver
1
grønsagsterning terning1 grønsagsterning terning
1.5
dl.
fløde opløst i 4 dl. vand1.5 dl. fløde opløst i 4 dl. vand
Salt Salt
Peber Peber
Opskrift:
Løgene svitses i fedtstoffet, herefter tilføjes karry og kød. Lad det stege et par minutter, tilsæt grønsagsetermingen og de 3 dl. vand og fløden.
Las retten simre 20 min, tilsæt da porrer samt gulerødder og lad retten simre yderligere 10 min før den er klar til servering.
Serveres med kaogte kartofler, kartoffelmos eller ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11077 gange, og udskrevet 400 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider