Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Efterårs gryderet med skinke småtern

Efterårs gryderet med skinke småtern, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lise D

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.skinesmåtern
 Olie til stegning
1 tsk.karry
1 gl.championg
1 stort løg
0.5 porrer i tynde skiver
2 gulerødder i 1 cm. skiver
1 grønsagsterning terning
1.5 dl.fløde opløst i 4 dl. vand
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Løgene svitses i fedtstoffet, herefter tilføjes karry og kød. Lad det stege et par minutter, tilsæt grønsagsetermingen og de 3 dl. vand og fløden.
Las retten simre 20 min, tilsæt da porrer samt gulerødder og lad retten simre yderligere 10 min før den er klar til servering.

Serveres med kaogte kartofler, kartoffelmos eller ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10874 gange,
og udskrevet 397 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu