Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pastaret a la Bettina

Pastaret a la Bettina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.pasta-sløjfer
500 g.bacon i tern
3 flotte porre
6 flotte gullerødder
1 løg
1 tomat
 lidtpersille
1 grønsagsbouillon
5 dl.fløde
 
Opskrift:
Start med at kog pastaen. Hæld derefter 1/2 l fløde i en gryde og opvarm, tilsæt grøntsagsbouillon og skær tomaten op i fløden. Løg skæres i tern, porre snittes og gullerødder rives groft. Alle 3 ting steges let og hver for sig på en pande med lidt olie og kommes derefter op i fløden. Lad det hele stå og koge sammen. Steg bacon og hæld det op på en tallerken. Når pastaen er færdig hældes vand fra og den varme pasta hældes i en stor skål, kom derefter alle flødemassen over og tilsæt bacon. Drys med perille.

Bacon kan sagtes steges før tid.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2627 gange,
og udskrevet 41 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu