Pastaret a la Bettina

Pastaret a la Bettina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.pastasløjfer
500 g.bacon i tern
3 flotte porre
6 flotte gulerødder
1 løg
1 tomat
 lidtpersille
1 grønsagsbouillon
5 dl.fløde
 
Opskrift:
Start med at kog pastaen. Hæld derefter 1/2 l fløde i en gryde og opvarm, tilsæt grøntsagsbouillon og skær tomaten op i fløden. Løg skæres i tern, porre snittes og gulerødder rives groft. Alle 3 ting steges let og hver for sig på en pande med lidt olie og kommes derefter op i fløden. Lad det hele stå og koge sammen. Steg bacon og hæld det op på en tallerken. Når pastaen er færdig hældes vand fra og den varme pasta hældes i en stor skål, kom derefter alle flødemassen over og tilsæt bacon. Drys med persille.

Bacon kan sagtes steges før tid.





karakterer:
Opskriften er vist 3612 gange,
og udskrevet 60 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu