Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Skinkemignon den bedste

Skinkemignon den bedste, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke nødvendigt

Indsendt af : Jens Løn

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.skinkemignon (færdig monteret)
1 tsk.carry
1 lille æble
1 lille løg
1 gulerød
15-20 g.danablue(skimmelost)
1 terning grønsagsbouillon
 jomfru olivenolie, margarine
 maizenamel
 kartofler
 
Opskrift:
Den færdig monterede skinkemignon, skal måske ombindes med bomuldsgarn..
Sættes i ovn ved 180 grader i ca. 30 minutter med meget lidt vand i ildfast fad-------Skinkemignonen bliver svagt lyserød, kan evt gives lidt mere tid, men dette er faktisk synd !
En lille smule olie+magarine smeltes og karry brændes af ganske let, samtidig med skimmelosten+ grønsagsterningen.
I mellemtiden eller forinden er gulerød, æble og løg findelt i små tern. Dette kommes i gryden og svitse ganske lidt forinden, der tilsættes knab ½ liter vand og får lov at koge knab ½ time. D.v.s at ovnen er varm i mellemtiden så skinken får ca. ½ time.
Derpå frahældes lidt vædske over i det ildfaste fad og skinken får ca. 10 minutter mere og skal hvile ca 10 minutter inden udskæring.
Efter 10 minutter mere presses en del af de kogte grønsager gennem en sigte -resten holdes varme og serveres som tilbehør. Den siede væske opvarmes til kogning, tilsættes væske fra det ildfaste fad med skinkemignonen-tilsættes 100 ml piskefløde og jævnes evt. med maizanamel.
Skinkemignonen skæres i tynde skiver og serveres med kartofler

Tips:

Det er faktisk meget bedre ens mørbrad.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16864 gange,
og udskrevet 198 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu