Sennepskorteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mosegaard Skovbrug Indsendt : Red: |
|
|
Brun korteletterne
et par minutter på hver side Krydres med salt og peber Læg korteletterne i et ildfast fad Løg skæres i ringe og steges til de er klare Læg de stegte løg over korteletterne og kog panden af med fløde, sennep og estragon. Lad saucen koge lidt ind til passende konsistens - smag til med salt og peber Hæld saucen over korteletterne og sæt det i ovn ved 180 gr. - steger til sauce begynder at tage farve - ca. 30 min. Broccoli deles i små buketter og koges ( der skal stadig være 'bid' i dem. Buketter afdryppes og placeres i et ildfast fad og gratineres i ovn med revet ost. Serveres med aspargeskartofler med et godt drys af persille Tips: Vin : En god rød Bourgogne passer fortrinligt til retten |
|
Opskriften er vist 7020 gange,
og udskrevet 111 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne