Kotelet Chasseur

Kotelet Chasseur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Kotelet Chasseur, billede 4 Kotelet Chasseur, billede 1 Kotelet Chasseur, billede 2 Kotelet Chasseur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.kyllingekråse
300 g.kyllingehjerte
2 spsk.Olie
250 g.løg
5 dl.Vand
 
300 g.kyllingelever
25 g.smør
200 g.champignon
0.5 dl.Sherry
 Kulør
 Salt
 Peber
 
 Smørbolle:
10 g.smør
0.5 spsk.Hvedemel
 
Opskrift:
Kråse og hjerte renses, løget pilles og hakkes.

Svits kråse og hjerter i olien, tilsæt løgene og svits med. Dækkes med vand og bringes i kog. Simrer til det er mørt, ca. 1½ time.

Leveren blancheres i rigeligt kogende vand, hældes i en sigte og dryppes af. Renses.

Champignonerne renses og skæres i skiver og ristes af på en tør pande sammen med den blancherede lever. Sherry tilsættes.

Hældes sammen med kråse og hjerter.

Gives kulør og jævnes med smørbolle. Smages til med salt og peber.

Serveres med stegte koteletter.





karakterer:
Opskriften er vist 9980 gange,
og udskrevet 104 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu