Brunkager med flormelis

Brunkager med flormelis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 380 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul - julen

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : snublabu

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.hvedemel
500 g.margarine(bagemargerine)
400 g.flormelis
15 g.potaske(opløses i 2 spsk. kold vand)
250 g.mørk sirup
1 tsk.stødt nillike
1 tsk.kanel
 reven skal af en appelsin
 
Opskrift:
dejen samles, og rulles endten i ruller og fryses eller rulles ud på et melstrøet bord. stikkes ud med et glas bages ved 200 i ca 10 min


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brunkager

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8641 gange,
og udskrevet 109 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

nette  -  2010-12-13 07:01:19
hej vil lige hører om der er andre der har problemmer ,med at få farve på brunkagerne ,jeg kommer det i som skal i ,men alligevel er de hvide når jeg har bagt dem ,jeg ved ikke om det kan have noget at gøre med at ,jeg lader det hvile i et par timer inden ,jeg laver dem ,,jeg har bagt dem før og da blev de mega gode ,og holdt faktisk fast i at jeg vil fortsætte med denne opskrift,men nu har jeg smidt 3 hel portioneer ud fordi dette nettop sker at de er hvide ,og smager mega sødt ,hjæælp