Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Hamburgerryg med ostesovs og grønsager

Hamburgerryg med ostesovs og grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

HamburgerrygFedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Hamburgerryg med ostesovs og grønsager, billede 4 Hamburgerryg med ostesovs og grønsager, billede 1 Hamburgerryg med ostesovs og grønsager, billede 2 Hamburgerryg med ostesovs og grønsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Hamburgerryg. kogt
   
5 dl. Mornaysauce 5% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
500 gram Blomkål 1 mellem blomkål vejer ca. 500 gram renset vægt.
250 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Hamburgerryggen lægges i en lille gryde. Dækkes med vand. Lad vandet koge op til det skummer.

Tilsæt krydderierne. Skru ned for varmen og læg låg på. Koges ved svag varme i 20 minutter.

Tag gryden fra blusset og lad kødet hvile i vandet i 30 minutter.

Serveres med kogte blomkålsbuketter, kogte gulerødder, porrer, kartofler, sennep og ostesovs.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 59906 gange,
og udskrevet 1318 gange.


Energi:
KJ total 11149 (2654 kcal)
KJ pr. Pers. 2787 (663 kcal)
Vægt ialt 3550 gram
Vægt pr. Pers. 887 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 314 KJ (74 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Britt, Gilleleje  -  2014-02-24 16:36:05
Det er en dårlig opskrift og beskrivelse. Som én skriver: Hvilke krydderier og hvordan laves ostesovsen. 20 minutters kogetid er ALT for lidt til en h-ryg. 30 min. hviletid er helt rigtig. Skal koge 40 min. ved svag varme.


  -  2010-09-19 17:21:34
Hvilke krydderier skal der tilsættes og hvordan laves ostesaucen? eller er det "ren" mornaysauce?


  -  2010-01-24 23:47:12
Køb hamburgerryggen ved slagteren (den er ikke pumpet med vand). Lad den koge ved svag varme i ca 2 timer (20 min er alt for lidt) og lad den derefter ligge i kogevandet i 1/2 time. På den måde bliver kødet dejlig mørt!