Hamburgerryg med ostesovs og grønsager
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Fedtfattig opskrift Kilde : Per K. Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 79984 gange,
og udskrevet 1525 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Britt, Gilleleje - 2014-02-24 16:36:05 Det er en dårlig opskrift og beskrivelse. Som én skriver: Hvilke krydderier og hvordan laves ostesovsen. 20 minutters kogetid er ALT for lidt til en h-ryg. 30 min. hviletid er helt rigtig. Skal koge 40 min. ved svag varme. - 2010-09-19 17:21:34 Hvilke krydderier skal der tilsættes og hvordan laves ostesaucen? eller er det "ren" mornaysauce? - 2010-01-24 23:47:12 Køb hamburgerryggen ved slagteren (den er ikke pumpet med vand). Lad den koge ved svag varme i ca 2 timer (20 min er alt for lidt) og lad den derefter ligge i kogevandet i 1/2 time. På den måde bliver kødet dejlig mørt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne