Røget laks med pasta

Røget laks med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anne-Dorthe Hansen

Indsendt :     

Ingredienser:
110 g.naturel flødeost, max 12%
175 g.røget laks
4 spsk.tør hvidvin
1 tsk.citronsaft
2 spsk.hakket dild
280 g.frisk pasta
350 g.apsarges, skal skæres i ca. 5 cm
 
 Salt
 friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Miks føldeost, 60 g laks, vin og citronsaft i fx en foodprocessor til en jævn og glat masse. Læg det i en lille kasserolle og varm forsigtig op. Saucen må IKKE koge. tilsæt hakket dild, resten af laksen (som er skåret i strimler. Smag til med salt og peber.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Bland forsigtigt sausen og asparges med den korte pasta.

Tips:

Retten kan varieres med sukkerærter, små broccolibuketter eller squash i stedet for asparges





karakterer:
Opskriften er vist 8248 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-30 20:01:51
Det er bare en super opskrift. Min kæreste kan ikke lide laks normalt, men denne ret er blevet hans livret. Den SKAL bare prøves.