naturel flødeost, max 12%110 g. naturel flødeost, max 12%
175
g.
røget laks175 g. røget laks
4
spsk.
tør hvidvin4 spsk. tør hvidvin
1
tsk.
citronsaft1 tsk. citronsaft
2
spsk.
hakket dild2 spsk. hakket dild
280
g.
frisk pasta280 g. frisk pasta
350
g.
apsarges, skal skæres i ca. 5 cm350 g. apsarges, skal skæres i ca. 5 cm
Salt Salt
friskkværnet sort peber friskkværnet sort peber
Opskrift:
Miks føldeost, 60 g laks, vin og citronsaft i fx en foodprocessor til en jævn og glat masse. Læg det i en lille kasserolle og varm forsigtig op. Saucen må IKKE koge. tilsæt hakket dild, resten af laksen (som er skåret i strimler. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Bland forsigtigt sausen og asparges med den korte pasta.
Tips:
Retten kan varieres med sukkerærter, små broccolibuketter eller squash i stedet for asparges
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.2
(26 stemmer)
Opskriften er vist 7699 gange, og udskrevet 96 gange.
Kommentarer
Anne - 2011-08-30 20:01:51 Det er bare en super opskrift. Min kæreste kan ikke lide laks normalt, men denne ret er blevet hans livret.
Den SKAL bare prøves.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider