Mørbrad fad

Mørbrad fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : c-nielsen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 svinemørbrader
1 glaschampignoner
5 dl.cremefraiche
5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 kartofler
 franske kartofler
 
Opskrift:
forbered kartoflerne til hasselbagte kartofler.
afpuds mørbraderne for det værste fedt, hinder og sener. skær dem i maks 1 cm tykke skiver og brug en palet til at mase dem så tynde som muligt. steg stykkerne med salt og pebber, og lig dem i et fad efterhånden som de bliver stegt. når du er færdig med at stege kødet hælder du vandet fra champinongerne og kommer dem på panden hvor de steges til de har taget farve. creame fraisen smeltes sammen med champinongerne og fløden rystes i ca 20 sec og heldes på panden. det hele bringes i kog og tilsmages med salt og pebber. koges i 2 min og heldes over kødet.



Tips:

kartoflerne tager en times tid og blive færdige kødet og saucen tager ca 20 min at tilberede efter man har skåret og mast kødet.


karakterer:
Opskriften er vist 7058 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu