hakket kalv eller okse500 g. hakket kalv eller okse
2
dl.
bouillon2 dl. bouillon
1
stort løg1 stort løg
3
tsk.
god karry3 tsk. god karry
1
fed
reven hvidløg1 fed reven hvidløg
evt.
oregano eller merian evt. oregano eller merian
engelsk sauce engelsk sauce
chili sauce chili sauce
rasp rasp
peber peber
salt salt
1
kg.
kartoffelmos1 kg. kartoffelmos
Opskrift:
Karryen afbrændes på panden med 50-60 gr margarine. Det finthakkede løg brunes i margarinen. Det hakkede kød kommes i og brunes let under omrøring - tilsæt bouillonen. Krydr efter smag med de nævnte krydderier (evt. lidt kulør). Et ildfast fad smøres, det brunede kød lægges i og ovenpå lægges kartoffelmosen i et ca. 2 cm. tykt lag. Ovenpå drysses rasp og smørklatter stikkes i (drys evt. med reven parmesanost). Fadet sættes i en 200 gr. varm ovn til overfladen er smukt lysebrun (ca. 15-20 min.)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5597 gange, og udskrevet 86 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider