Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pomerol Parisienne

Pomerol Parisienne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Trut

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket kalv eller okse
2 dl.bouillon
1 stort løg
3 tsk.god karry
1 fedreven hvidløg
 evt.oregano eller merian
 engelsk sauce
 chili sauce
 rasp
 peber
 salt
1 kg.kartoffelmos
 
Opskrift:
Karryen afbrændes på panden med 50-60 gr margarine. Det finthakkede løg brunes i margarinen. Det hakkede kød kommes i og brunes let under omrøring - tilsæt bouillonen. Krydr efter smag med de nævnte krydderier (evt. lidt kulør). Et ildfast fad smøres, det brunede kød lægges i og ovenpå lægges kartoffelmosen i et ca. 2 cm. tykt lag. Ovenpå drysses rasp og smørklatter stikkes i (drys evt. med reven parmesanost). Fadet sættes i en 200 gr. varm ovn til overfladen er smukt lysebrun (ca. 15-20 min.)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5326 gange,
og udskrevet 81 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu