Pomerol Parisienne
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Trut Indsendt : |
|
|
Karryen afbrændes på panden med 50-60 gr margarine. Det finthakkede løg brunes i margarinen. Det hakkede kød kommes i og brunes let under omrøring - tilsæt bouillonen. Krydr efter smag med de nævnte krydderier (evt. lidt kulør). Et ildfast fad smøres, det brunede kød lægges i og ovenpå lægges kartoffelmosen i et ca. 2 cm. tykt lag. Ovenpå drysses rasp og smørklatter stikkes i (drys evt. med reven parmesanost). Fadet sættes i en 200 gr. varm ovn til overfladen er smukt lysebrun (ca. 15-20 min.)
|
|
Opskriften er vist 8548 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne