Krydrede medaljoner

Krydrede medaljoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Blikkenslageren

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket svinekød 10-12%
1 æg
2 spsk.rasp
50 g.revet mozzaralla
50 g.hakkede soltørrede tomater
25 g.hakkede sorte oliven
25 g.hakkede grønne oliven
1 spsk.tørret oregano
 salt
 peber
 olie til stegning
 
Opskrift:
Rør kødet med salt. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør farsen godt sammen.
Lad farsen hvile 30 minutter i køleskab. Derefter formes den til 8 små medaljoner og steges 4-5 minutter på hver side til de er gennemstegte men stadig saftige.





karakterer:
Opskriften er vist 5750 gange,
og udskrevet 94 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu