Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Mettes samosa stang

Mettes samosa stang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mette

Indsendt :



Ingredienser:
1 rulle butterdej
 
500 g.oksekød, gerne mager
4 forkogte kartofler
1-3 fedhvidløg
1 løg
1.5 tsk.tikka massala
1 rød peberfrugt
1-2 tsk.paprika (gerne røget)
2 dl.ærter
0.5 dl.chilisauce
 olie til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
varm olien op i en gryde eller en højsidet pande. svits løgene til de er gennemsigtige og derefter brun kødet sammen med løgene. Hak peberfrugten i fine strimler, ikke alt for tynde. op i panden til kødet og løget.hvidløget tilsættes. De kogte kartofler skæres stykker og ligeledes op i panden. Kryderierne tilsættes og tilsidst chilisauce. Det hele lægges på butterdejen ned langs midten ( på den lange side. Enderne foldes op og derefter siderne. Evt. fugt med lidt vand så du er sikker på siderne ikke går fra hindanden.
I ovnen på 175. ved varmluft i ca. 15 - 20 min. eller til butterdejen er gyldenbrun.

Tips:

server evt. med et fintsnittet spidskål der er vendt med en vinaigrette.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 12010 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mette  -  2009-10-16 15:53:48
jeg glemte at skrive at ærterne skal i tilsidst, så de ikke går istykker. (det var mig der har sendt opskriften herind)