Snickerskage 02

Snickerskage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : David Rovsing

Indsendt :



Ingredienser:
 Kagedej:
200 g.Smør
4 dl.Sukker
3 Æg
4 dl.hvedemel
1.5 tsk.Bagepulver
375 g.Peanuts, saltede!
 
 Karamelmasse:
1 dl.Fløde
1 dl.Sirup
2 spsk.Kakao
2 tsk.Vanillie
50 g.Smør
2 dl.Sukker
 
 Overtræk:
250 g.smeltet chokolade (mørkt)
 
Opskrift:
Kagedej:
- Rør smør med sukker
- Tilsæt æggene, ét efter ét.
- Bland bagepulver sammen med mel, og rør den i smør/sukker blandingen.
- Fordel dejen i bradepande på bagepapir, og drys peanuts i jævnt lag.

Kagen bages 15 min, ved 200 grader.

Mens kagen bages, blandes ingredienserne til karamelmassen, i gryden og koges ca. 8 min.

- Karamelmassen fordeles på den varme kage.
- Lad kage nedkøle
- Overtræk kagen med 250 gr. smeltet chokolade

Tips:

Kagen kan hurtigt give oppustelig fornemmelser, og bør derfor ikke "ædes" for meget, du kan derfor godt nedfryse halvdelen eller mere, og tage op på et senere tidspunkt.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Snickerskage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 13300 gange,
og udskrevet 334 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu