Pangasius filet med rodfrugter og frisk pasta

Pangasius filet med rodfrugter og frisk pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : -

Indsendt af : Tina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.Pangasius filet
500 g.frisk pasta
2 pastinak
2 persillerod
2 fint skiveskåret porre
2 hakket løg
3 fedfinthakket hvidløg
4 dl.fiskebouillon
2 dl.hvidvin
0.5 tsk.cayennepeber
 olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Grøntsagerne svitses i lidt olie. de må ikke tage farve.
tilsæt fiskebouillon hvidvin og chayennepeber og lad det simre i 10 minutter.


Pangasius fileterne skæres i 3 stykker pr. filet, og drysses med salt og peber.
Læg grøntsagerne i et ovnfast fad, fordel fisken over, og dæk med stanniol.
Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 30 minutter.

Servér retten med pasta, kogt efter anvisningen på pakken.
Slå vandet fra pastaen i et dørslag, smid pastaen tilbage i gryden, dryp med lidt olie, og drys med salt og peber - rør det forsigtigt sammen.





karakterer:
Opskriften er vist 11050 gange,
og udskrevet 294 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-06 02:37:19
God og nem måde at lave fisk og det smager SKØNT.