Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinesiske stegte ris

Kinesiske stegte ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :





Ingredienser:
15 g.smør
 dl.vand
1 tsk.salt
2 æg
115 g.ærter
1 ingefærrod på ca. 2,5 cm
1 fedhvidløg
225 g.langkornede ris
½ kinakål
225 g.store rejer
 dl.hønsebouillon
1 spsk.soya
1 lilleløg
1 spsk.olie
 


Opskrift:

Kog risene.

Kom ærterne i letsaltet vand (½ tsk salt) og kog dem i 5 min. Hæld vandet fra.

Skræl ingefærroden og hak det fint. Pil og pres hvidløget. Skær løg og kinakål i skiver.

Varm olien op i en stor stegepande og steg løg, hvidløg og ingefær under omrøring. Kom kinakål på. Tilsæt ris og soyasauce og derefter rejer og ærter. Lad det stege nogle min.

Pisk æggene. Lav et hul i risene og hæld æggemassen i. Lad den varme nogle min. inden der røres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (43 stemmer)

Opskriften er vist 45098 gange,
og udskrevet 1089 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mads  -  2014-09-24 16:52:11
Kunne forestille mig at boullionen skal bruges til at koge risene i. Der er sjældent nogen god grund til at koge ris i rent vand.


  -  2010-08-11 14:22:15
hvad fanden skal man bruge honse bouillonen til??


LH  -  2009-11-15 20:18:22
Hvad skal hønsebouillon og smør bruges til? Jeg syntes ikke rigtigt at jeg kan få det til at smage!