Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kong fiddes livret

Kong fiddes livret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja sovsen

Indsendt af : monika

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.skært oksekød i strimler eller tern (kan være mørbrad flanksteak og lignende)
25 g.margarine
3 løg
1 posepommes frites
4 tsk.karry
4 tsk.paprika
4 spsk.Ketchup
5 dl.piskefløde
2 spsk.Engelsk sovs
6 hårdkogte æg
1 lille glas rødbeder
 
Opskrift:
Fremgangsmåde
Tag en stor gryde og start med at svitse kødet i margarinen sammen med det ene finthakkede løg og karryen.

Herefter tilsættes fløden, den engelske sovs, paprikaen og ketchuppen. Lad det hele småkoge til kødet er mørt.

Pommes frites lægges på en bageplade med bagepapir og bager i ovnen til de er sprøde ved ca. 200° i ca. 25 min.

De sidste 2 løg, rødbederne og de 6 gårdkogte æg hakkes i små tern og lægges i hver deres skål.

Servering
Retten serveres ved at pommes frites lægges i bunden af tallerkenen. Herover kommer kødet og sovs. Øverst drysses æg, løg og rødbeder.

Der kan sikkert spindes videre på denne ret. Man kan sikkert også bruge svinekød som f.eks. mørbrad i stedet for oksekødet .



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (28 stemmer)

Opskriften er vist 50269 gange,
og udskrevet 1064 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2016-02-14 12:18:35
Kan det laves dagen før ?

Flemming  -  2012-02-16 13:38:29
Endnu en kommentar: Lad være med at hælde soven over pomserne. Bløde p. smager ikke ret godt

Flemming  -  2012-02-16 13:33:34
Jeg vil da først brænde karry'en og paprika'en af i gryden. Derpå komme kødet i gryden + løg etc......

Jeanette  -  2011-04-24 11:54:12
Den er bare så lækker, kanon god opskrift

tulle87dk  -  2011-03-15 12:34:10
det ser ulækkert ud men smager kanon godt

sønderjyden Eva  -  2010-03-13 17:32:27
Denne opskrift, ligger meget nær den der bliver serveret på "colosseum" i Sønderborg. Rigtig lækker.