Gulerodskage 11
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Zahra Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Farin og olie blandes og æggene røres i et ad gangen. Bland mel, bagepulver, salt, natron, kanel og vanilie og sigt det i dejen. Put gulerødderne i.
Hæld dejen i en smurt bradepande. Bages ved 175 grader C. alm. ovn i 50 minutter. Lav eventuelt en glasur af 200 g flødeost, 2 spsk vand, 1 dl flormelis og 2 tsk citronsaft og smør den ud over. |
|
Opskriften er vist 41735 gange,
og udskrevet 979 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Belenda - 2011-08-14 23:04:39 Bagte den til min forlovedes fødselsdag, alle sys den var rigtig god, jeg gav den kun 40 minutter og den blev ikke branket på overfladen. Tania - 2010-11-06 15:13:31 Jeg hav den 47 minutter, og den er blevet lidt branket på overfladen... Tror jeg vil give den 40-45 minutter næste gang. anonym - 2010-08-08 17:17:35 det lyder ret lækkert:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne