Opvarm olien i en stor gryde, tilsæt løg og kyllingestykker og svits i 5 minutter, til kyllingen begynder at brune. Tilsæt kartofler, gulerødder og laurbærblad og svits i ca. 3 minutter, rør rundt så det ikke hænger fast. Hæld kyllingefonden ved og krydr med salt og peber.
Bring retten i kog, læg låg på og lad det simre i ca. 20 minutter, til kartofler og kylling er færdigtilberedt. Tilsæt sukkerærter og asparges og kog 3 minutter mere.
Fjern laurbærblade og rør citronsaft, estragon og cremefraiche i. Smag til med salt og peber.
Tips:
Variér grøntsagerne efter sæson - tilsæt f.eks. grønne bønner og pastinak i stedet for asparges og gulerod.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8714 gange, og udskrevet 189 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider