Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingefrikassé med forårsgrønt

Kyllingefrikassé med forårsgrønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : JOC

Indsendt :



Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
1 løg finthakket
4-500 g.kyllingebryst, skåret i strimler
200 g.små kartofler i halve
225 g.gulerødder i skiver
2 laurbærblade
3 dl.kyllingefond
200 g.sukkerærter
250 g.grønne asparges i skiver
 saften af 1 citron
1 tsk.tørret estragon (evt frisk)
2 dl.creme fraiche 38% (el. piskefløde)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Opvarm olien i en stor gryde, tilsæt løg og kyllingestykker og svits i 5 minutter, til kyllingen begynder at brune. Tilsæt kartofler, gulerødder og laurbærblad og svits i ca. 3 minutter, rør rundt så det ikke hænger fast. Hæld kyllingefonden ved og krydr med salt og peber.

Bring retten i kog, læg låg på og lad det simre i ca. 20 minutter, til kartofler og kylling er færdigtilberedt. Tilsæt sukkerærter og asparges og kog 3 minutter mere.

Fjern laurbærblade og rør citronsaft, estragon og cremefraiche i. Smag til med salt og peber.

Tips:

Variér grøntsagerne efter sæson - tilsæt f.eks. grønne bønner og pastinak i stedet for asparges og gulerod.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8405 gange,
og udskrevet 187 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu