Curry med hakket kød og kartofler

Curry med hakket kød og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Kan fryses

Indsendt af : JOC

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.magert hakket oksekød el. lammekød
1 spsk.olie
1 lille løg hakket
2 fedhvidløg finthakket
1 spsk.groft revet ingefær
1 frisk rød chili udkernet og fintsnittet
2 tsk.stødt spidskommen
2 tsk.stødt koriander
1 spsk.mild karrypasta
6 dl.vand
500 g.kartofler skrællede og halverede
100 g.friske spinatblade
1.5 dl.græsk yoghurt
 
Opskrift:
Opvarm en gryde og svits kødet heri. Tag kødet op og sæt det til side. Tilsæt olie og løg og steg ved middelstærk varme i 5 min.

Rør hvidløg, krydderier og karrypasta i og lynsteg 1 min. Tilsæt det hakkede kød, kartofler og 6 dl vand. Bring retten i kog, læg låg på og lad det simre i 30 min. Umiddelbart før servering tilsættes spinaten og yoghurten og simrer med det sidste minut, hvorefter retten er klar til at blive serveret.

Tips:

Der findes mange forskellige karrypastaer (currypaste), så prøv dig evt. frem til den du bedst kan lide. Personligt foretrækker jeg en halvstærk grøn karrypasta.





karakterer:
Opskriften er vist 10970 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-11-24 23:42:51
Virkelig lækkert! Kan varmt anbefales - jeg brugte oksekød og grøn karrypasta :)