mager ribbensteg uden svær1500 g. mager ribbensteg uden svær
500
g.
flæskefars500 g. flæskefars
100
g.
champignon100 g. champignon
2
æg2 æg
3
spsk.
hvedemel3 spsk. hvedemel
1.5
finthakket løg1.5 finthakket løg
2
dl.
mælk2 dl. mælk
salt salt
peber peber
2
tsk.
tørret timian2 tsk. tørret timian
Opskrift:
En stor kniv stikkes igennem ribbenstegen og der skæres en lomme hele vejen igennem kødet. Farsen røres som almindelig frikadellefars. Champignon renses og skæres i tern og vendes i farsen som fyldes i stegens lomme. (Evt. overskydende fars steges som alm. frikadeller.)Stegen snittes i fedtkant som var det svær. Krydres godt med salt, peber og timian og lægges i ildfast fad med lidt vand. Steges ca 2 timer ved 200 grader. Serveres med flødekartofler, grøn salat og sauce bearnaise. Skønt dagen efter på etr stykke rugrød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9494 gange, og udskrevet 151 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider