Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farseret Ribbensteg

Farseret Ribbensteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Rikke

Indsendt :



Ingredienser:
1500 g.mager ribbensteg uden svær
500 g.flæskefars
100 g.champignon
2 æg
3 spsk.hvedemel
1.5 finthakket løg
2 dl.mælk
 salt
 peber
2 tsk.tørret timian
 
Opskrift:
En stor kniv stikkes igennem ribbenstegen og der skæres en lomme hele vejen igennem kødet. Farsen røres som almindelig frikadellefars. Champignon renses og skæres i tern og vendes i farsen som fyldes i stegens lomme. (Evt. overskydende fars steges som alm. frikadeller.)Stegen snittes i fedtkant som var det svær. Krydres godt med salt, peber og timian og lægges i ildfast fad med lidt vand. Steges ca 2 timer ved 200 grader. Serveres med flødekartofler, grøn salat og sauce bearnaise. Skønt dagen efter på etr stykke rugrød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9396 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu