Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pasta Nolan (Tager under 10 minutter at lave)

Pasta Nolan (Tager under 10 minutter at lave), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : pano

Indsendt :



Ingredienser:
 Pasta til personer
1 bdt.asparges
 Cremefine 7%
1 fiskebouillon terning
1 lille glas rød kaviar (Rogn)
50 g.røget laks
1 bdt.dild
 Citron
 Evt.Frisk-revet parmasan
 
Opskrift:
Hvis ikke det er frisk pasta, så den over. Når der mangler 4 minutter kogetid, går du i gang med følgende:

Skær asparges i passende stykker og steg i lidt smør, i et-to minutter. Tilsæt Cremefine,fiskebouillon terning, kaviar, hakket dild og laks, som er skåret i små stykker.

Når pastaen er klar, hældes saucen over pastaen, Hæld lidt parmasanost og citron på.

Tips:

Det er vigtigt, at den samlede tid for tilberedningen ikke tager mere end 5 minutter,da asparges skal være sprøde, og koger man saucen for længe med laksen i, bliver laksesmagen alt for dominerende, på bekostning af de andre ingredienser. Kan også bruges som forret, med mindre portioner, naturligvis, hvor saucen og pastaen kan være kold, f.eks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 6575 gange,
og udskrevet 63 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-04-11 12:42:25
Jeg har lidt svært ved at se opskriften som en hovedret til 4

Helle   -  2013-03-15 16:43:40
Meget let og virkelig velsmagende ret.

Lena Andersson  -  2010-10-09 20:04:51
Rigtig lækker ret og det tog faktisk kun 5 minutter.

  -  2009-10-04 18:02:21
Der skal kun bruges en halv bouillionterning, ellers bliver saucen for salt.