Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Anderledes krydrede koteletter

Anderledes krydrede koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Conny Larsen

Indsendt :





Ingredienser:
2 koteletter
 chilli
 hvidløg
 salt
 peber
 beignet-dej
 ærter/bønner eller anden frisk grøntsag
 brasede kartofler
 
 Sauce:
 hvedemel
 smør
 mælk
 kapers efter smag
 


Opskrift:

bank koteletterne ud. Rør beignet-dejen sammen (findes også på Alle Tiders Kogebog), kom hvidløg, chilli, eller andre af de krydderier du bedst kan li`- i beignet-dejen. koteletterne saltes og pebres og vendes i dejen, steges i max. 1/2 dl olie og lægges på fedtsugende papir.
Serveres med gode sprøde smørbrasede skiveskårne kartofler

Sauce:
Der laves en lettere "tynd" opbagt sovs, tilsæt kapers og lidt af væden fra kaperserne. Serveres med den grøntsag du bedst kan li`. Velbekomme




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 21594 gange,
og udskrevet 115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu