Kartoffelsoufflé + hvidkålssalat med ananas
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Nej Indsendt af : Olga Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Kog dem møre i usaltet vand.
Hæld vandet fra kartoflerne (husk at gemme ca. 1 dl.), tilsæt Kærgården, tilsæt kartoffelvandet,(mas først med en gaffel så bliver det lettere at piske mosen fin) pisk det til en mos med et piskeris, tilsæt dernæst mælk lidt efter lidt. Del æggene og kom hviderne i en skål. Rør blommerne i kartoffelmosen, og smag til med salt og peber. Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i mosen. Hæld soufflé-mosen i en ovnfast smurt skål og drys først rasp ovenpå og derefter ost. Bag souffléen i ovnen på 200 grader i ca. 35 min. Sluk for ovnen og lad den stå endnu i ca. 5 min. i eftervarmen Hvidkålssalat med ananas Snit hvidkålen papirtyndt (brug evt. foodprocessor). Skær ananas i små stykker. Bland kål, ananas og rosiner. Rør cremefraiche med ananassaft og citronsaft og hæld dressingen over salaten. Tips: Halvdelen af hvidkålen kan erstattes med revne gulerødder. Tips: Opskriften "lyder" ikke af noget men er utrolig velsmagende - ikke særlig tung og igen til enhver pengepung. God fornøjelse! |
|
Opskriften er vist 11902 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne