Eksotisk pangasius

Eksotisk pangasius, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Conny Larsen

Indsendt :



Ingredienser:
2 pangasiusfiletter tørres i køkkenrulle, og gnides med salt og peber
 vendes i mel
 
1 rød peberfrugt i små tern
1-2 tomater i små tern
1-2 hvidløg
 lidt/eller mere chilli
1-2 forårsløg skåret i 3-4 cm. længde
2 citronbåde
 Kartofler
 
Opskrift:
grøntsagerne simres bløde - må ikke brunes, lægges på en tallerken med staniol over for at holde sig varme.
Pangasiusfiletten vendes i mel og steges/ristes i max. ca. 2-3 minutter.
Kom dem over på to tallerkner, tilsæt citronbådesaft og læg de "stegte bløde mørnede gøntsager" over. Tilbehør efter behag. Foretrækker selv kartoffelmos eller stegt kartoffelmos (måske fra dagen før) på panden i olie, og "masser af salt" iblandet den færdige kartoffelmos - ikke før. Og helst gerne med masser af hakket persille i.

Tips:

afhængig af hvor meget chilli du tilsætter, vil du alligevel "høre englene synge"


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9760 gange,
og udskrevet 181 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Susanne  -  2010-05-17 20:56:52
Nem, hurtig,lækker ret, super med chili`en, da fisken jo er lidt fersk. Jeg serverede med nye kartofler og smørsauce. Ikke sidste gang jeg bruger denne opskrift.

Conny Larsen  -  2009-10-01 21:04:43
Glemte at skrive, at filetterne naturligvis gnides med salt og peber inden man vender dem i mel, og steges bedst i smør.