Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingebryst med skinke, grøntsager og ris

Kyllingebryst med skinke, grøntsager og ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : LL

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.porrer
400 g.gulerødder
0.5 dl.persille frisk
1 tsk.oregano frisk
2 tsk.groft salt
3 dl.sødmælk
2.5 dl.madlavningsfløde
 
700 g.kyllingebryst
 salt
 peber
100 g.lufttørret skinke
 
6 dl.vand
4 dl.parboiled ris
1 tsk.groft salt
 
Opskrift:
Skær gulerøder og porrer i tynde skiver og læg dem i et smurt ovnfast fad. Drys persille, oregano og 2 tsk. groft salt over. Hæld mælk og madlavningsfløde over grøntsagerne.

Hvert kyllingebryst drysses let med salt og peber, pakkes ind i skinken og lægges ovenpå grøntsagerne.
Fadet sættes i en 225 grader C varm om i 35 - 45 minutter.

Imens koges risene:
6 dl. vand bringes i kog. Kom salt og 4 dl. parboiled ris i. Koges ved svag varme i 12 min. Sluk og lad gryden stå på restvarmen i 12 min. Det er vigtigt ikke at løfte låget på noget tidspunkt, efter risene er kommet i.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9063 gange,
og udskrevet 327 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-02-13 18:19:35
Uhmm! - dejlig opskrift. Får så mange retter med tomat, så dejligt med en ny favorit uden. Var lidt utryg ved at komme de rå kyllingestykker i ovnen uden de havde været på panden først, men det blev super!