Kærnemælksboller med rugkerner

Kærnemælksboller med rugkerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : cj

Indsendt :



Ingredienser:
6 dl.kærnemælk
1 dl.olie
1.5 dl.rugkerner
2 tsk.natron
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
8-900 g.hvedemel
 
 Pensling:
 mælk
 
 Pynt:
 havregryn
 
Opskrift:
rugkerner lægges i blød 30 min , kærnemælk , olie , natron , sukker , salt og rugkerner blandes sammen , mel tilsættes lidt af gangen til massen blir en dej som ikke klæber så meget .

sættes til hævning 1 time , dejen rulles ud til 2 pølser og skæres ud i stykker så der kan laves boller.

lægges på en bageplade med bagepapir og pensles med mælk og drysses med havregyn .

bages i 20 min på 200 grader ( varmluft ) skru evt ovnen ned på 150 grader de sidste 10 min for ikke at brænde bollerne .


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kærnemælksboller

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8385 gange,
og udskrevet 120 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

cj  -  2009-09-30 15:09:58
brug GÆR fremfor natron , bollerne smager alt for meget af natron , brug 50 gram gær !!!!