Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingeruller med pancetta med citron sauce

Kyllingeruller med pancetta med citron sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :





Ingredienser:
4 kyllingebryst
24 skiver pancetta (eller bacon)
8 blade salvie
0.5 glashvidvin
 Salt
 peber
 Olivenolie til stegning
 
2 sorte trøfler
 
800 g.kartofler
100 g.gulerødder
100 g.pecorino (eller parmesan)
25 g.smør
 Salt
 
0.5 dl.citronsaft
0.25 g.safran
200 g.smør
 Salt
 hvid peber
 


Opskrift:

Skræl og skær kartofler og gulerødder i mindre tern, og kog dem godt møre i usaltet vand.

Skær fileterne næsten igennem på den flade led, så de bliver dobbelt så brede/halvt så tynde. Bred fileten ud, krydr med salt og peber, læg to blade salvie i den ene side, og rul fileten til en roulade. Pak rullen ind i pancetta. Brun rullen på en varm pande, tilsæt hvidvin og skru ned for varmen, læg låg/sølvpapir over og lad det simre i ca. 15 minutter (vend rullerne et par gange undervejs).

Riv osten. Mos rodfrugterne til en rustik konsistens rør smør og ost i, og smag til med salt.

Kog citronsaft og safran ind til ca. det kvarte. Pisk smørret i lidt ad gangen. Smag til med salt og peber.

Skær trøflerne i tynde skiver.

Skær kyllingerullerne i skiver og garner med trøffelskiverne.

Tips:

Vær varsom med brug af saucen da den er meget syrlig, men smager vidunderligt til retten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 5980 gange,
og udskrevet 80 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorte  -  2012-10-27 12:27:41
Hvis man halvere opskriften, har man en super tjekket forret. 10+ fra mig.


Thomas K.  -  2010-06-03 08:18:01
SUPER ret! SUPER syrlig sauce, der smagte SUPER til resten af de SUPER elementer i retten! Et SUPER stort 10 tal fra mig!!!!