Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kullerfilet med persille, appelsinsaft og asparges

Kullerfilet med persille, appelsinsaft og asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.Kullerfilet
3 spsk.Persille
2 Fedhvidløg
1 Skalotte løg
1 Pebersnack
1 Chili
6 Cerry tomater
1 Appelsin
1 Lime
250 g.Aspargs
 Salt
 peber
 Olie
 Smør
 
Opskrift:
Fisken:
Fordel fisken i et lavt ildfast fad og pres ½ lime og hæld saften over fisken.
Drys persille samt salt og peber. Hak løg og hvidløg samt peber og chili. sauter det hele i smør og olie til grønsagerne er bløde.
Derefter skæres tomaterne i tern og tilsættes sammen med appelsinsaften i blandingen. Den koges op og fordeles over fisken. Den kommes i ovnen ved 175 grader i 10 min. til den er gennemstegt.

Aspargessauté:
knæk den træede ende af aspargeserne og snit dem i 3 cm lange stykker og hak 1 fed hvidløg fint. Smelt smør og kom asparges og hvidløg ved og krydr med salt og peber.
Læg låg på og lad det simre ved middelsvag varme i 6-8 min. til de er møre.

Server fisken med asparges saute´en, ris og limebåde samt groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8957 gange,
og udskrevet 238 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu