Ising med cirtussmør på bund af majs- bønnesauté

Ising med cirtussmør på bund af majs- bønnesauté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Ising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.Isingfilet
1 tsk.Citron
1 spsk.Rasp
1 FedHvidløg
2 stk.Skrællet tomater
2 Majs kolber
 Smør
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Citrussmør:
Bland 50 g blødt smør, rasp og skal fra en ½ citron samt en smule saft.

Fisken:
Skær fisken ud i passende stykker.
Krydre fiskestykkerne med salt og rul dem sammen og derefter placeres de i et ildfast fad.
Kødet fra tomaterne skæres i tern og fordeles over fisken. Den stilles i ovnen ved 200 grader i 10 min.

Der kan evt tilsættes lidt hvidvin og fløde ved fisken som bruges til sauce.

Sauté af majs og bønner:
Rib bønnerne og lad dem få et opkog i saltet vand i 1 min.
Køl dem af med koldt vand og tør dem. Kog majsen i 6 min. i letsaltet vand og afkøl dem let og skær kornene fra kolberne.
Bønnerne og majsen sauteres i lidt olie på en pande i 2-3 min. og derefter
tilsættes presset hvidløg samt krydres med salt og peber.

Retten serveres med smørstegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 5061 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu