Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ristet torsk med rabarbersauce og spinat- ærtesalat

Ristet torsk med rabarbersauce og spinat- ærtesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ristet torsk med rabarbersauce og spinat- ærtesalat, billede 4 Ristet torsk med rabarbersauce og spinat- ærtesalat, billede 1 Ristet torsk med rabarbersauce og spinat- ærtesalat, billede 2 Ristet torsk med rabarbersauce og spinat- ærtesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.Torskefilet
4 spsk.hvedemel
25 g.Smør
 Salt
 peber
 
 Sauce:
250 g.Rababer
4.5 dl.Vand
2 tsk.Ingefær
1/3 dl.Æblecider eddike
75 g.Sukker
3 Rødløg
 Salt
 peber
 
 Salat.
100 g.Baby spinat
100 g.Ærter
1/3 dl.Fløde
1/4 dl.citronsaft
 Salt
 peber
 sukker
 
Opskrift:
sauce:
snit raberberne i skiver og kom dem i en gryde sammen med ½ dl vand og revet ingefær.
Kog dem op og lad det simre i 5 min. hvorefter gryden tages af. Kom eddike, sukker og resten af vandet deri.
Lad det simre i 3-4 min. Rør løgene sammen med rabarberne og smag saucen til med sukker, salt og peber.

Salat:
Skyl spinaten godt og slyng den tør. Kom ærterne ved.
Pisk fløde, citronsaft sammen med salt, sukker og peber. Hæld dressing over salaten lige inden servering og vend det godt.

Fisken:

Skær fisken i 8 stykker og dup dem tørrer. Bland mel, salt og peber og vend derefter fisken deri. Smelt en god klat smør og steg fisken gylden på hver side.

Retten serveres med nye kartofler og groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9642 gange,
og udskrevet 152 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu