Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Skippersgryde

Skippersgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : burmann

Indsendt :



Ingredienser:
130 g.bacon itern
250 g.svinekød istrimler eller tern
175 g.pølser ismå stykker
2 store løg groft hakket
500 g.champignon i små stykker
2 tsk.paprika
2 tsk.engelssouse
4 dl.bouillion
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 lidtdil frisk eller tørret
 
Opskrift:
svits bacon i en gryde
når baconnet er svitset kommes
svinekødet i og det svitses i ca 3-4 min derefter kommes løg og champignoner i lad det svitse ca 3 min
tilsæt paprika og engelssouse og bouillionnen og piskefløde lad det småsimre i ca 12 min jevn med udrørt mel eller ssausejevner smag til med salt og pebber.

Tips:

server med nye kartofler eller ris eller kartoffelmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6733 gange,
og udskrevet 133 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu