Skippersgryde

Skippersgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : burmann

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
130 g.bacon i tern
250 g.svinekød istrimler eller tern
175 g.pølser i små stykker
2 store løg groft hakket
500 g.champignon i små stykker
2 tsk.paprika
2 tsk.engelsk sauce
4 dl.bouillon
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 lidtdild frisk eller tørret
 
Opskrift:
svits bacon i en gryde
når baconnet er svitset kommes
svinekødet i og det svitses i ca 3-4 min derefter kommes løg og champignoner i lad det svitse ca. 3 min
tilsæt paprika og engelsksauce og bouillon og piskefløde lad det småsimre i ca. 12 min jævn med udrørt mel eller saucejævner smag til med salt og peber.

Tips:

server med nye kartofler eller ris eller kartoffelmos.


karakterer:
Opskriften er vist 7539 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu