Grønsags-bouillon (kan evt. laves med 1 bouillonterning) Grønsags-bouillon (kan evt. laves med 1 bouillonterning)
0.5
Rødløg0.5 Rødløg
Persille Persille
Basilikum Basilikum
Hvidløg Hvidløg
Timian Timian
Oregano Oregano
Opskrift:
Kyllingebryst venden i olivenolie, derefter smøres basilikumpesto ud over skindsiden. Dette sættes i ovnen ved 200 grader i ca 40 min.
Krydderurtessauce:
Krydderurter hakkes fint
1 fed hvidløg presses i saucen
Madlavningsfløde og bouillon varmes op
Smages til med krydderurter, salt & peber
Server med vilde ris
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(8 stemmer)
Opskriften er vist 8887 gange, og udskrevet 144 gange.
Kommentarer
- 2010-04-04 17:34:18 Meget forvirrende!!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider